Tel: +381 11 3119470 ; E-mail: info@ecotech.rs
Omladinskih brigada 7G/L1, Novi Beograd

Pitanja i odgovori

/
Ne, to je vrlo lako! Zamena se obično vrši za manje od jednog sata po pisoaru . Nakon skidanja klasičnog pisoara neophodno je ukloniti naslage urinarnog kamenca iz odvoda pre montiranja uridan ® - pisoara . Čišćenje samo vodom nije dovoljno . Nakon instalacije uridan ® bezvodnog  pisoara eliminisano je stvaranje urinarnog kamenca koji kod klasičnih pisoara često dovodi do zapušenja instalacija.
Uridan ® bezvodni pisoar se montira na zid posebnim unakrsnim sistemom za montažu koji ne može da se odvije spolja . Tako je postignuta zaštita od vandalizma. Pored keramičkih modela u ponudi su i modeli od fiberglasa ojačanog staklenim vlaknima ( GFP ) koji su skoro neuništivi. Ovaj materijal obezbeđuje dug životni vek i visoku sigurnost protiv vandalizma .
Za promenu tečnosti urilock ® potrebna su samo 4 koraka . Tokom ovog postupka nikada nećete stupiti u kontakt s urinom . 1 . otvoriti, 2. očistiti, 3 . napuniti , 4 . zatvoriti. Izvucite poklopac sa uridan ® kukom i osnovnu cev pomoću šiljastih klešta. Tada će se sva tečnost izliti u kanalizaciju . Očistite posudu-zamku iznutra , vratite očišćenu cev i napunite sistem vodom, zatvorite poklopac i dopunite urilock ® tečnost.
Uklonite poklopac (pomoću uridan ® - kuke) i jednostavno isperite ostatke u kanalizaciju. Vratite poklopac i dodajte malu količinu urilock ® .
Upravo je činjenica suprotna! Urin je sam po sebi sterilna tečnosti u ljudskom telu . Počinje da reaguje samo u dodiru s vodom , gde bakterije mogu da se razviju. Nekoliko nezavisnih testova priznatih laboratorija su pokazali da je broj bakterijske kontaminacije kod pisoara koji se ispiru vodom ogroman u usporedbi s bezvodnim pisoarima. Zatražite dokaz ili test!
Proces čišćenja je vrlo jednostavan i vrši se u 2 koraka zbog glatke i ravne površine pisoara. Nema vidljivih delova za pričvršćivanje. Za svakodnevno čišćenje preporučujemo našu posebno razvijenu uriclean ® tečnost.
Ne! uridan ® pisoari nemaju neprijatne mirise! Centralni deo uridan ® bezvodnog pisoara je patentirana uridan ® miris zamka : Ova miris zamka funkcioniše uz pomoć urilock ®  specijalne blokirne tečnosti. Ona se sastoji od biljnih supstanci i biorazgradiva je . Zbog činjenice da je lakši od urina, urin automatski teče direktno u kanalizaciju. Urilock ® ostaje na površini i ponaša se  kao tečni poklopac koji blokira sve kanalizacione mirise.