Tel: +381 11 3119470 ; E-mail: info@ecotech.rs
Omladinskih brigada 7G/L1, Novi Beograd

O kompaniji

/

Prvi put sam video bezvodni pisoar 1998. godine i bio sam veoma oduševljen idejom očuvanja dragocenih vodenih resursa u svetu umesto da se koriste za ispiranje pisoara . Postao sam svestan ogromne  potrošnje ovog resursa – ne samo u Evropi, nego i širom sveta .

Nakon proučavanja svih postojećih sistema, razvio sam u saradnji sa veoma  iskusnim tehničarima prvi pisoar bez mirisa koristeći jednostavan i efikasan sistem kao i novu tehnologiju koja sprečava potrošnju vode za 100% .

Imajući potrebu da stvorim jedinstven proizvod kontaktirao sam glavnog dizajnera Troels Bøgeli , koji je i realizovao moje ideje i dizajnirao za mene jedinstveno rešenje u vrlo kratkom roku.

U jesen 1998. godine registrovao sam patent naše “zamke bez mirisa” i ubrzo u aprilu 1999. godine Uridan ® je predstavio svoj novi proizvod na našem prvom sajmu sanitarne opreme.

Od tada smo stvorili nekoliko vrsta pisoara sa različitim dizajnom da bi zadovoljili sve potrebe naših kupaca . Najnoviji proizvod je bio pisoar bez vode za korisnike ženskog spola stilizovan mladim dizajnerom Iu Bobekom koji je ostvario ogroman uspeh.

Uridans ® bezvodni pisoari su dobitnici priznanja za dizajn i izvoz u Nemačkoj, Australiji i Japanu.

Danas, Uridan je predstavljen u više od 35 zemalja sveta od strane nezavisnih agenata i uvoznika . Naš sistem bezvodnih pisoara je proizvod budućnosti sa jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću i dokazom očuvanja našeg najdragocenijeg resursa – vode.

Džon Ris